Kim Janssen, even voorstellen

Kim Janssen, een vrolijk meisje

Hallo, ik ben Kim Janssen en ik ben geboren op woensdag 6 december 2006. Om 17.36 heb ik toen mijn mama (en ook een beetje mijn papa) uit haar lijden verlost, want het was een behoorlijk lange bevalling voordat ik eindelijk op deze wereld terecht ben gekomen. Ik woog 3.225 gram en alles was goed met mij.

Ik heb wel nog 3 dagen in het ziekenhuis in Venlo gelegen, waarvan één dag in een couveuse (glazen huisje), omdat de bevalling zolang had geduurd. Op zaterdag 9 december mocht ik met mama naar huis, papa is ons toen komen ophalen in het ziekenhuis.

Foto wandeling langs de maas, augustus 2016, Kim Janssen

Wandeling langs de maas, augustus 2016.

Kim Janssen woont in Baarlo

Ik woon samen met mijn papa en mama in het mooie kastelendorp Baarlo. Baarlo is een klein dorp in Limburg, het is er erg mooi en rustig. En omdat Baarlo 5 kastelen heeft wordt het ook wel “Kastelendorp” genoemd. Sinds 2 december 2008 heb ik ook een lief zusje, Imke (www.imkejanssen.eu). Helaas is Imke gehandicapt, ze heeft een zeer zeldzame genetische afwijking, ze noemen haar ziekte CDKL5-epilepsie. Imke wisselt goede en slechte dagen met elkaar af, maar gelukkig is ze de meeste dagen wel vrolijk.

In 2011 hebben we ons huis verbouwd en zijn we een jaar lang bij oma Elly gaan wonen. Sinds de zomer van 2012 wonen we weer in ons eigen huis, de komende jaren gaan we alles verder afwerken. Ik heb een kleine, maar heel leuke slaapkamer, met een mooi bed gemaakt door ome Cor, de peetoom van mama. En we hebben ook een grote  tuin waar ik altijd veel doe spelen als het mooi weer is. En ik doe opa veel helpen in de groententuin.

Mijn school is De Bolleberg in Baarlo, daar zitten ook al mijn buurtvriendjes en vriendinnetjes, zoals mijn buurjongetje Gies. Het is er super gezellig en ik heb al veel geleerd.

Contact met Kim Janssen

Als je mij een berichtje wilt sturen, ik heb een eigen e-mal adres: kim@kimjanssen.eu.